Als je business niet stroomt

Ineens kon ik de relatie leggen, tussen wat er niet lekker stroomde in mijn business, relatie en inkomsten.

Veel vrouwelijke ondernemers starten hun business vol goede moed en staan open voor allerlei strategieen om hun business te laten stromen.
Misschien jij ook als je dit leest?

Totdat het omslaat in een teleurstelling, omdat je inspanningen niet meteen resultaat opleveren.
Zelf was ik erg ongeduldig en dacht ik in tekorten. Ik zat volop in de strategieën. Maar het leverde niet voldoende op.

Totdat ik hier een relatie in kon leggen, tussen mijn voedingspatroon en mijn business.
Eigenlijk in alles was die relatie te leggen. Alles is energie, of het nu geld is, relaties, eten en drinken.
En alles is voeding voor je ziel en lichaam.

Ik leefde vanuit het tekort veld. Altijd bang om tekort te ervaren, in alles wat ik deed en ondernam. Maar was mij hier niet van bewust.
Totdat ik mij bewust werd, van wat ik uitzond. En hiermee niets kon bereiken, van wat ik wenste.

Vanuit de wet van de aantrekkingskracht functioneren we als energiefrequenties.
En trekken we dat aan, waar we in geloven en automatisch naar handelen. Het is dus hopen dat iets gaat worden naar wens.

Maar een diepe overtuiging activeren in jezelf dat je het waard bent, om hier te zijn en je waarde te leven.
Vanuit daar zal je alle inspiratie, liefde, geld en energie ontvangen om je waarde uit te kunnen dragen.
Maar hoe breng je dat nu positief in beweging in jezelf?

Ik onderzocht het in een voedingsopstelling. Ik heb een reis gemaakt vanuit tekort en hopen dat iets goed komt.
Het was een conditionering vanuit adoptie en van mijn opvoeders. Een daarvan had armoede gekend en de ander de oorlog.
Nu denk je misschien dat ik en misschien ook jij gaat afvragen, wat je als kind tekort hebt gehad. Maar ik kijk er anders tegenaan.

Ik heb alles ontvangen wat ik nodig had, om te groeien. Het is neutraal en ik heb niets tekort gehad. Ik ben met overvloed opgegroeid.
Maar mijn ego, heeft een deel ingekleurd met tekort. Het keek vanuit die bril, naar het glas wat half leeg was.

Het is een wond, die veel vrouwen hebben. En als je niet bewust bent van die wond als kind, ga je keer op keer die wond leven.
Ik had heel wat keren nodig gehad, om te zien welke besluiten ik had gemaakt vanuit tekort denken.
En om het te veranderen had de wond aan te kijken.

In mijn voedingsopstelling legde ik de relatie tussen mijn eetgedrag vanuit tekort en mijn business. Zag ik helder welke kindstukken hierin actief zijn.
En heb ik de wond uitgeschreven.

Om de wond te kunnen healen, is er wat nodig. Je kan er niet zomaar overheen stappen.
Zo is er licht gaan schijnen op mijn proces. De wond is niet weg, maar ik herken de activatie van de wond. En weet de activatie tot rust te brengen. Zodat ik kan switchen naar het andere veld.

Zodat ik het veld van tekort los laat en in het vertrouwen stap en de kracht van mijzelf en mijn vrouw zijn. Dit is voor mij de enige weg naar groei en zelfzorg.

Genieten van dat wat is. Zien waar je geraakt wordt. Accepteren dat je je geraakt voelt en uit de wond stappen en je eigen energie switch pakken.
Het veld waarin je je geraakt voelt los laten, zien dat het een veld is, waarbij je in staat bent om het neutraal te maken. Niet het drama of het slachtofferschap in te duiken. Maar de verantwoordelijkheid te nemen, over jouw dag, jouw energie, jouw business, jou relaties en de liefde die je wil ervaren.

Mijn gevoel is nu totaal anders. Mijn energie ook. Ik ben nu overtuigd van de kracht van zelfzorg en wat dit doet met je energie en dat wat mag stromen in mijn business. En niet kiezen voor zelfzorg, is jezelf tekort doen, op alle gebieden in je leven.

Als het op dit moment niet lekker stroomt in je business, werk, liefdesleven, inkomsten etc. En je merkt dat je daardoor slecht voor jezelf zorgt. Te laat naar bed gaat, teveel koffie drinkt, chips en wijn een gewoontes is en je geen energie hebt om te sporten. Dan doe je jezelf tekort en is het tijd voor wat anders.

Deze maand geef ik met veel liefde in mijn gratis lifestyle energiesessies een voedingopstelling cadeau.
Een voedingsopstelling is dat je met voorwerpen, delen van jezelf, gezinsleden of anders opstelt en deze delen energetisch gaat onderzoeken, ervaren wat er gebeurd in energie.

Dit geeft informatie en stap voor stap verander je de opstelling naar wens, voor dat moment.
Zodat je jezelf in de gewenste positie zet, om de voeding en overvloed te ervaren, waar je recht op hebt en je voorziet van de voeding om te ontwikkelen in je leven.

Dit zal je niet alleen inzichten geven, maar je helpen om in proces te komen met een gezonde versie van wie je bent. Waardoor je makkelijker keuzes zal maken om beter voor jezelf te zorgen. Gezond te eten en zin te hebben om het anders te doen.
Per maand is er beperkt plek vrij, dus als je het NU voelt, klik dan op de button voor de gratis lifestyle energie sessie.

Over de schrijver
Deepa is leefstijlcoach op het gebied van bewustzijn en lifestyle. Ze leefde jarenlang ongezond, was altijd moe, rookte, en at en dronk veel. Ze was niet gelukkig in haar huwelijk, baan en huis. Elke poging om gezond te eten mislukte. Pas nadat ze haar eigen hart ging volgen, ging ze gezonder leven. Wat volgde was een scheiding, ontslag, een verhuizing, en tien kilo lichter later een nieuwe liefde, met twee gezonde kinderen. Met haar ervaring en scholing in mindfulness en voeding wil Deepa graag mensen leren hoe ze een gezonde relatie met voeding en met zichzelf ontwikkelen.
Reactie plaatsen