De held in je eigen leven
Deepa energie coach
29 april 2022 

De held in je eigen leven

Geloof jij in sprookjes? Waarin bijvoorbeeld assepoester ineens in die princes veranderd?
Ik geloof niet dat het ineens gebeurd. Er is moed voor nodig voor een assepoester, om daar te komen waar ze wil zijn.

Moed verzamelen is energie, om de angst te overwinnen en ervoor te gaan. No matter what.

In mijn leven ben ik heel angstig en moedig geweest. Angst en moed zijn twee zijden van dezelfde medaille. Maar moed is energie om samen te werken met de angst en het te overwinnen. In elk besluit wat je neemt, naar je hart en het verlangen wat daar geleefd wil worden, is een besluit van de heldin in jou.

Ik heb een podcast opgenomen, waarin ik jou inspireer aan de hand van mijn eigen kwetsbaarheid en lastige besluiten die ik heb genomen in mijn leven. Check de knop hieronder, of lees nog even verder.

Ik deel in deze podcast hoe ik besluiten nam om de gehechtheid aan ongezonde leef-werk en relatie patronen direct los te laten. Waardoor mijn ongezonde leefstijl gewoontes de ruimte kregen om te veranderen.

Omdat ik geloof dat als je niet energetisch eerst iets oplost en als een ballast met je meedraagt, je aan het universum aangeeft dat je het niet waard bent om van jezelf te houden en ook niet om jezelf goed te verzorgen.

Gezond eten smaakt je dan niet en meer bewegen maakt je al moe bij de start. Omdat iets anders je steeds veel energie kost, waardoor er geen energie en ruimte is om gezonde gewoontes op te pakken en door te zetten.

Ervaar het zelf, voel hoe deze boodschap van deze podcast voor jou werkt.
Met mooie inzicht gevende vragen, om je energie op te helderen en besluiten te nemen, als een heldin.
En daarmee je energie volop te laten stromen om als die prinses te leven. Omdat je die liefde waard bent.

Over de schrijver
Deepa energie coach
Reactie plaatsen